ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Формат неформальних зустрічей набирає обертів

Процес здобуття освіти у вищій школі – явище багатогранне та динамічне. Виступаючи двохстороннім процесом, а саме «викладач – здобувач вищої освіти», навчально-виховний процес спрямовується на формування світогляду  студентської молоді, громадської відповідальності та формування покоління фахівців, здатних конкурувати на ринку праці України та за її межами.

 

Вагомий впливом на успішну адаптацію здобувачів вищої освіти визначає й неформальне спілкування кураторів академічних груп та студентів, організації спільного дозвілля поза стінами університету.

 

Чергова  зустріч  куратора академічної групи  – Тетяни МАЦІЄВИЧ із першокурсниками кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії факультету архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулась в умовах дивовижної подорожі Херсонськими плавнями.

 

Прогулянка на байдарках – це справжня запорука гарного настрою та міцного здоров’я.

Враховуючи,  що Херсонщина асоціюється з водними просторами, то окрім активного відпочинку здобувачі вищої освіти мали чудову можливість  ознайомитись із гідрологічний режимом та водності річки, як найважливішого об’єкту вивчення  гідрології суходолу.

 

Ми – за здоровий спосіб життя!

Здорова особистість – найцінніший здобуток природи! 

Автор: Тетяна МАЦІЄВИЧ (20.09.2021)