ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч з видатними спортсменами Аграрно-Економічного університету

Святкування Дня фізичної культури і спорту, проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня стали чудовою нагодою зустрічі студентів економічного факультету з видатними спортсменами, випускниками нашого університету, організованою 17 вересня викладачами кафедри загальноекономічної підготовки.

Вразив своїм виступом Проценко Андрій – заслужений майстер спорту України з легкої атлетики зі стрибків у висоту, учасник трьох Олімпіад (Ріо-де-Жанейро (Бразилія), Токіо (Японія), Лондон (Великобританія), срібний призер Всесвітньої Універсіади, срібний призер чемпіонату Світу та срібний призер Європи, неодноразовий чемпіон України. Свою історію становлення і топових перемог розповів Пешенко Микита – випускник економічного факультету, майстер спорту з кіокушинкарате, чемпіон Світу та Європи, призер Всесвітньої Універсіади, чемпіон України.

Легендарні гості ділилися життєвим та спортивним досвідом, обговорювали важливість і перспективи розвитку спортивної сфери. Особливо захоплюючими для слухачів стали секрети психології професійного спорту, мотивації та впевненості, моменти подолання поразок та падінь, ролі тренера, людських цінностей, соціальної ролі спортсменів, інтеграції в життя після завершення спортивної  кар'єри.

«Ваш успіх – у ваших руках. Йдіть вперед, не зважаючи ні на які труднощі. Не здавайтесь! Працюйте, вчіться, самовдосконалюйтесь! Ми повинні самі створювати себе, своє життя, свою кар'єру, своє майбутнє», – тригери гостей студенти «розібрали» на цитати.

Історичні досягнення наших спортсменів – це величезний внесок не тільки у спортивну перемогу, а й у визнання нашої країни, прославлення університетської родини ХДАЕУ!

Бажаємо нашим спортсменам сили, наснаги та нових висот у спортивних змаганнях, а нашим студентам – волі до перемоги!

 

Автори: викладачі фізичного виховання Лишевська В.М., Шаповал С.І. (20.09.2021)