ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спілкування з батьками – це завжди відповідально!

На запрошення директора Високопільського ліцею Херсонської обласної ради Світлани Миценко представники Херсонського державного аграрно-економічного університету відвідали батьківські збори в 11-му класі. Професор кафедри обліку і оподаткування Олександр Пристемський та здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого року навчання спеціальності Облік і оподаткування Артем Тельних детально розповіли батькам про університет, спеціальності та переваги навчання в ХДАЕУ.

 

Присутні із зацікавленістю сприймали інформацію та задавали питання на які отримали вичерпні відповіді. Особливу увагу батьків привернули підготовчі курси в ХДАЕУ з предметів для підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання, адже високі результати ЗНО є запорукою подальшого успішного навчання та вибору омріяної професії.

  

Батьки охоче відгукнулися на запрошення з нагоди Дня відкритих дверей в ХДАЕУ. Наприкінці зустрічі Артем Тельних як випускик Високопільського ліцею зазначив, що свого часу зробив правильний та свідомий вибір і пишається тим, що він приєднався до великої «Аграрної родини»!

  

Кафедра обліку і оподаткування висловлює щиру подяку батька, класному керівнику Оксані Савченко та керівництву навчального закладу за цікаву та продуктивну зустріч!

Автор: д.е.н., професор Пристемський О.С. (21.09.2021)