ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч з учнівською молоддю!

17 вересня 2021 року представник кафедри обліку і оподаткування Херсонського державного аграрно-економічного університету Олександр Пристемський відвідав Архангельську ЗОШ I-III ступенів з метою профорієнтації. Відбулась зустріч з учнями 10-11 класів, під час якої присутні були ознайомлені з історією розвитку ХДАЕУ, його факультетами та спеціальностями.

  

Доведена до відома інформація викликала велику зацікавленість у присутніх, адже учнівська молодь вже сьогодні переймається вибором майбутньої спеціальності, яка стане фундаментом для омріяної професії та успішної кар’єри. Тому значну увагу при спілкуванні було зосереджено на підготовці до ЗНО, вибору предметів для його складання, створенню електронних кабінетів та ін.

  

Також учні цікавились матеріально-технічним забезпеченням ХДАЕУ, спортивними та культурно-масовими заходами, умовами проживання в гуртожитках та навчальним процесом. Не оминули увагу і питання базових підприємств для проходження виробничих практик та перспектив подальшого працевлаштування.

Дякуємо директору Тетяні Малюжонок за надану можливість для зустрічі з учнями.

Автор: д.е.н., професор Пристемський О.С. (20.09.2021)