ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист звітів про виконання індивідуальної програми науково-дослідної практики здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня (Освітня програма підготовки «Геодезія та землеустрій)

На кафедрі землеустрою, геодезії та кадастру вересень розпочався зі захисту звітів про виконання індивідуальної програми науково-дослідної практики здобувачів вищої освіти другого магістерського рівня  спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». 

Під час захисту здобувачі доповіли про  місце та умови проходження практики;   зміст  своєї практичної роботи  та її стислий аналіз; знання, уміння, навички, придбані та вдосконалені під час практики;  труднощі, що виникли у процесі практичної діяльності; додали пропозиції щодо вдосконалення процесу практичної підготовки за освітньою програмою 193 «Геодезія та землеустрій».

 

Згідно відгуку керівників практики від виробництва індивідуальні завдання виконано, цілі науково-дослідної практики магістрів досягнуто.  Зібрано фактичний матеріал  для якісного підготовлення випускної кваліфікаційної роботи магістра.

 

Автор: старший викладач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру  Куракова Л.Г. (20.09.2021)