ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

"Принципи академічної доброчесності"

27 вересня 2021 року для здобувачів вищої світи початкового (короткого циклу) та першого (бакалаврського) рівнів першого року навчання спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" проведено онлайн-лекцію на тему: "ПРИНЦИПИ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ". Працівник Наукової бібліотеки Юлія ШЕВЧУК ознайомила з принципами академічної доброчесності, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання.

 

Автор: доцент Ведмеденко О.В., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (28.09.2021)