ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Знайомство учнів Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 ім. Бориса Лавреньова Херсонської міської ради з перспективами професійного зростання та дослідницької роботи в умовах Херсонського державного аграрно-економічного університету

28 вересня до учнів 11-Б класу (біологічного напрямку) Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 ім. Бориса Лавреньова Херсонської міської ради з ознайомчими цілями завітала доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва Ольга Соболь. Під час зустрічі учні дізналися про історію університету, свої майбутні професійні можливості після закінчення навчання на різних факультетах та спеціальностях.

Учні цікавилися умовами вступу до університету, організацією студентського життя, можливостями участі в науково-дослідній роботі вже в період навчання в гімназії. Підчас проведення лекції «25 фактів про кішок: правда чи ні?» учні проявили свої знання з біології тварин, зокрема, кішок, фелінологічна проблематика лекції визвала щиру зацікавленість та багато питань. Дякуємо керівництву, особисто вчителям біології Тамілі Митрашевській та Ірині Грянко, учням Херсонської багатопрофільної гімназії № 20 за щирий прийом та чекаємо на Днях Відкритих дверей, конференціях та інших заходах  в ХДАЕУ!

 

Автор: доцент Соболь О.М., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (28.09.2021)