ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Щотижневе засідання ректорату

11 жовтня під головуванням першого проректора, проректора з НПР Вікторії Грановської відбулося засідання ректорату, присвячене поточній діяльності університету та плануванню роботи на найближчий тиждень.

 

Обговорено особливості організації роботи університету та освітнього процесу в умовах можливого переходу до червоної зони у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19. Наголошено на необхідності безумовного виконання наказу Міністерства охорони здоров'я України № 2153 від 04 жовтня 2021 року «Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням» та наголошено на необхідності щеплення як для НПП, так і для всіх співробітників закладу вищої освіти, посиленні протиепідеміологічних заходів та дотриманні карантинних вимог в університеті. Особливої уваги приділено питанню забезпечення якості освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, контролю відвідання та проведення занять. Оголошено результати позиції Аграрно-економічного університету в оприлюдненому рейтингу закладів вищої освіти за ступенями ризику, де ЗВО визнано університетом із найнижчим ступенем ризику провадження освітньої діяльності серед регіональних закладів вищої освіти. Обговорено критерії оцінювання та вектори господарської діяльності, що потребують додаткової уваги з метою посилення позицій університету.

Проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев проінформував про закінчення терміну подання проєктів наукових робіт та науково-технічних розробок молодих вчених, проєктів наукових досліджень і розробок, що фінансуватимуться за рахунок коштів державного бюджету для розгляду робочою групою ЗВО. Визначив перелік учасників Всеукраїнського конкурсу наукових та навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні технології». Обговорено результати засідання профільної робочої групи та оголошено перелік Міжнародних та Всеукраїнських конференцій, що будуть проведені в 2022 році.

Проректор з адміністративно-господарської роботи Сергій Незнамов доповів про початок опалювального сезону в навчальних корпусах, про стан поточних та капітальних ремонтних робіт у приміщеннях університету, гуртожитках, інших інфраструктурних об’єктах ХДАЕУ.

Декани факультетів доповіли про тижневі результати роботи в освітньому, організаційному та науковому напрямах.

Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності ЗВО.

Автор: Стукан Т.М. (11.10.2021)