ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перший день роботи Школи англійської мови ZNO PREP

Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету продовжує свою профорієнтаційну традицію: вже другий рік поспіль працює школа англійської мови ZNO PREP, робота якої розрахована на три сесії – під час осінніх, зимових і весняних канікул.

Не дивлячись на жорсткі карантинні умови, сьогодні, 18 жовтня 2021 року, у режимі онлайн проведено три уроки, тематика і формат яких передбачені програмою підготовки до ЗНО з англійської мови, а саме: читання, аудіювання та використання мови.

Перший день роботи школи англійської мови пройшов продуктивно: викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов підготовили сучасні та автентичні матеріали з використанням інформаційних і мультимедійних технологій й занурили школярів у світ англійської мови. Юлія Главацька зорієнтувала учнів на активне використання й опрацювання слів-зв’язок (“Linking Words”), які необхідно використовувати при виконанні тестових завдань та написання листа. Катерина Совач тренувала навички активного слухання (“People”). Галина Бокшань провела майстер-клас щодо написання огляду фільму.

З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч!

Автор: доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Главацька Ю.Л. (19.10.2021)