ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гігабітне суспільство: сучасна веб-архітектура та кар’єрні тренди

Онлай технологіями навчання навряд чи можна здивувати, проте змістом та учасниками – можна! Саме це визначає нові скіли та мотивацію!

Цією перевагою скористалися студенти економічного факультету ХДАЕУ. Для них про «Архітектуру сучасних веб-сервісів та їх підтримку» розповідали представники компанії NEURAL DYNAMICS – стейкхолдери освітніх програм Менеджмент ІТ та Менеджмент.

Цифровий ринок та електронні комунікації, інноваційні стартапи і дизайн віртуального простору…Це все – наша нова реальність, нові професійні можливості та нові виклики. Спікери запропонували до обговорення багато питань: як влаштовані та працюють веб-сервіси, як досягти кар’єрних висот вже в двадцять років; розвіяли міфи про те що працівниками ІТ індустрії є лише програмісти та розповіли хто такі SMM, DevOps, SEO, Project Management, QA, HR.

Також було наголошено, що «світ ІТ» дуже динамічний, що стимулює до постійного навчання та удосконалення. Тому, щоб досягти омріяних результатів та не боятись майбутньої конкуренції, вже зараз необхідно замислюватися та ставити конкретні цілі для себе. Адже навчитися кодувати – неважко, але, щоб стати віртуозом, справжнім гуру ІТ,  необхідно з головою занурюватись в усі тонкощі програмування та колаборації у різних напрямах. А для цього –вибудовуємо ґрунтовні базові знання, починаючи з перших років навчання у ХДАЕУ!

  

 

Автор: Кириченко Наталя Валеріївна (19.10.2021)