ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В рамках програми академічної мобільності здобувачі ХДАЕУ мали можливість долучитися до лекції на тему: «Підвищення родючості старозрошуваних сіроземно-лугових ґрунтів та розвиток бавовняних сівозмін у південному Казахстані»

На сьогодні обмін сучасними практиками викладання та практичним досвідом в он-лайн форматі відповідає потребам наших студентів, які бажають в найстисліші терміни опанувати якомога більше знань та навичок.

В рамках програми академічної мобільності здобувачі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство», 201 «Агрономія» та 202 «Захист і карантин рослин» Херсонського державного аграрно-економічного університету мали можливість долучитися до лекції д. с.-г. н. Мухтара Аширбекова Північно-Казахстанського університету імені М. Козибаєва на тему: «Підвищення родючості старозрошуваних сіроземно-лугових ґрунтів та розвиток бавовняних сівозмін у південному Казахстані».

Жвава дискусія щодо можливості адаптації технології вирощування даної культури в наших умовах, оцінка технологічних та економічних ризиків, економічної доцільності та конкурентних умов виробництва та збуту захопила студентів та викладачів.

Слід зазначити, що наші здобувачі були гідними опонентами та зацікавленими слухачами. наразі заклад-партнер виявив зацікавленість у продовжені співпраці у визначеному форматі.

 

Автор: к. с.-г. н., доцент, в.о. зав. кафедри рослинництва та агроінженерії Іванів Микола Олександрович (23.11.2021)