ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов

3 грудня доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Галина Бокшань відвідала Чорнобаївський ліцей Чорнобаївської сільської ради Херсонського району, в якому провела профорієнтаційну зустріч із учнями одинадцятого класу.

 

У спілкуванні зі школярами Галина Бокшань зосередилася на важливості професійного вибору для якості дорослого життя, адже його більша частина минає на роботі. Щасливим можна стати лише тоді, коли професія не лише забезпечує високий рівень матеріального добробуту, а й сприяє психологічному комфорту і внутрішній гармонії. Саме вибір «сродної праці» гарантує сприйняття щоденних обов’язків як джерела натхнення й радості, можливостей для саморозвитку і самовдосконалення.

 

Надавши загальну характеристику напрямків підготовки здобувачів вищої освіти у ХДАЕУ й ознайомивши одинадцятикласників з умовами вступу, Галина Бокшань акцентувала увагу на спеціальностях 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм», що забезпечують висококваліфікованими кадрами індустрію гостинності, яка спрямована на організацію якісного дозвілля. Відтак, робота у цій сфері сприяє відчуттю причетності до створення атмосфери свята, приязного спілкування і затишного відпочинку. Школярі охоче ставили питання, що засвідчило зацікавленість в отриманій інформації, і висловили бажання побувати на екскурсії в ХДАЕУ.

 

Сподіваємося, що ці допитливі старшокласники стануть невдовзі частиною студентської спільноти ХДАЕУ.

Автор: доцент Г. Бокшань (03.12.2021)