ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Технолог з виробництва продукції тваринництва» за умов offline навчання набула нових можливостей

02.12.2021 2021 року на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва після тривалого періоду online-навчання знову відбулося offline засідання студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва». У роботі наукового гуртка прийняли участь здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції» освітніх ступенів «Молодший бакалавр» та «Бакалавр», здобувачі різних факультетів, які закінчують вивчення дисципліни  ВК циклу загальної підготовки «Службове та мисливське собаківництво».

Ціллю заняття було закріплення теоретичних знань та відпрацювання навичок ідентифікації статей екстер’єру собак та його оцінки, «моделлю» для чого став представник породи аргентинський дог Estela Blanco Faraon випускник першого в Україні розплідника аргентинських догів Estela Blanco (заводчик Олександр ГУЛЯЄВ), що справив гарне враження своїм прекрасним зовнішнім виглядом, доброзичливою та спокійною вдачею. Власником аргентинського дога є асистент кафедри технології виробництва продукції тваринництваВладислав КРИВИЙ.

Учасники засідання не залишилися байдужими та поділилися своїми враженнями:

Олександра ВОЇНОВА, біолого- технологічний факультет, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції» Заняття класне дуже сподобалося. Дуже гарна була взаємодія з самим собакою, можливість студентів доторкнутися, помацати, близько подивитися.

Яна КИЦЬ, біолого- технологічний факультет, спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції» Собака добра, красива, було зазначено, що порода повинна бути чисто біла (просто коли я збирала інформацію ніде не побачила цього). У кожному разі було пізнавально теорію закріпити практикою. Спасибі вам)

Анастасія МЕДВІДЬ, економічний факультет, спеціальність 071 «Облік i оподаткування»: Заняття дуже сподобалося. Особливо коли дозволили погладити собачку) Частіше б такі пари були) Все просто відмінно, спасибі за цікаву пару).

Богдан ЩЕПЕТКО, економічний факультет, спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Заняття пройшло ідеально, мені чомусь здалося що сам процес заняття відбуватиметься в аудиторії. І я подумав що все буде не дуже ефектно. Я помилився і на краще. Сподобалося як ви його описали і знову повторили де яка частина тіла) Сподобалося його поведінка він такий класний) І звичайно ж спільне фото в кінці пари). Круто, спасибі за пару вам)

Дякуємо всім учасникам за сумлінне відношення та плідну співпрацю, бажаємо красеню Estela Blanco Faraon стати справжнім талісманом кафедри технології виробництва продукції тваринництва, здоров’я та подальших досягнень!

 

Автор: Ольга Соболь, Владислав Кривий Прес-центр БТФ (03.12.2021)