ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» у ІІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі»

З 01-26 листопада 2021 року у Таврійському державному агротехнологічному університету імені Дмитра Моторного (м. Мелітополь) було проведено ІІІ Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію на тему: «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі» в якій взяли участь здобувач другого (магістерського) рівня ХДАЕУ спеціальності 181 «Харчові технології» Катерина МИХАЛИК та здобувач першого (бакалаврського) рівня Анастасія ГУСАР, якими було проведено дослідження та представлено матеріали тез доповідей на тему: «Нові тенденції та особливості виробництва піци в сучасних умовах», науковий керівник кандидат технічних наук, доцент Ольга ГОРАЧ.

За результатами міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачки вищої освіти одержали імені сертифікати. Учасники висловлюють вдячність за проявлений інтерес до матеріалів тез та можливість адаптувати власну наукову діяльність до вимог та умов сучасності.

 

Автор: Ольга Горач, Прес-центр БТФ (03.12.2021)