ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова активність викладачів кафедри землеустрою, геодезії та кадастру

Дискутували та обговорювали в доповідях щодо запровадження новітніх технології у формуванні фахівців за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» викладачі факультету архітектури та будівництва, кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Лавренко Н.М., Шаталова Ж.О., обговорювали особливості інноваційних технологій в геодезії Куракова Л.Г., Мартинов І.М. питання та аналізувала економічні проблеми модернізації та інвестиційно-інноваційний розвиток підприємництва аграрної сфери професор Яремко Ю.І., Дудяк Н.В. та аспірант Баруліна І. Ю. прийнявши участь в Міжнародній науково-практичної конференції «Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє», яка була присвячена 100-річчю Луганського національного аграрного університету.

 

Робота у секціях, на яких науковці підіймали різні питання, демонстрували та обговорювали свої наукові роботи. Загалом у роботі конференції взяли участь понад 250 учасників, серед яких представники як українських та закордонних закладів вищої освіти, партнери університету, стейкхолдери, викладачі та здобувачі університету і коледжів.

 

Учасники тематичних наукових секцій висловили подяку організаторам та учасникам конференції, партнерам, здобувачам і викладачам за фахову організацію роботи конференції та підготовку матеріалів наукових досліджень.

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк (03.12.2021)