ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Переддипломна практика магістрів заочної форми навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

Переддипломна практика здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» є важливою складовою, частиною навчального процесу. Під час проходження виробничої практики студенти не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, одержані у процесі вивчення загальних та спеціальних навчальних дисциплін, а й набувають уміння та навички практичної діяльності.

 

Здобувачі вищої освіти другого (магістерського рівня другого року навчання) заочної форми освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету архітектури та будівництва представили звіти з переддипломної практики:

Комісія у складі: Яремко Ю.І. - д.е.н., професора кафедри землеустрою, геодезії та кадастру; Яценко В.М. - к.т.н., доцента кафедри землеустрою, геодезії та кадастру; Лавренко Н.М. - к.с.-г.н, доцента кафедри землеустрою, геодезії та кадастру, заслухала звіти щодо проходження переддипломної практики.

 

Здобувачі в своїх звітах та презентаціях окреслили набуті ними на виробництві навички володіння сучасними методами, формами організації праці в галузі землеустрою та геодезії, опанування сучасними методами та методикою комплексних робіт з геодезії, картографії, землеустрою через використання спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення, проаналізували матеріали, які були ними використанні при написанні випускних кваліфікаційних проектів.

 

Автори: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк; старший викладач Лариса Куракова (03.12.2021)