ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри інженерії харчового виробництва та оголошення про початок конкурсу фоточеленж на тему: «Смачно та корисно»

2 грудня 2021 р, доцентки кафедри інженерії харчового виробництва біолого-технологічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету Ольга ГОРАЧ та Оксана ДЗЮНДЗЯ відвідали Чорнобаївську санаторну загальноосвітню школу-інтернат I-III степенів Херсонської обласної ради та провели профорієнтаційну роботу зі здобувачами середньої освіти 10-го та 11-го класів. Розповіли про переваги навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті та структуру університету, яскраве студентське життя і можливості для творчої реалізації молоді та повідомили про особливості Вступної кампанії 2022 року.

Оголосили про початок конкурсу фоточеленж на тему: «Смачно та корисно» та запросили школярів прийняти участь. За результатами фоточеленжу кожен учасник отримає іменний сертифікат, а переможець отримує подарунок.

 

Дякуємо керівництву Чорнобаївської санаторної загальноосвітньої школи-інтернат I-III степенів Херсонської обласної ради за плідну співпрацю!

Автор: доцент Ольга Горач, Кривий В.В. Прес-центр БТФ (06.12.2021)