ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота кафедри загальноекономічної підготовки

Кафедра загальноекономічної підготовки традиційно співпрацює з базовим навчальним закладом «Ольгівський науковий ліцей-інтернат» Херсонської обласної ради.

03 грудня 2021 р. доцент кафедри загальноекономічної підготовки Наталія АВЕРЧЕВА провела профорієнтаційну зустріч з учнями 11 класу, під час якої повідомила про умови вступу-2022, особливості навчання на різних факультетах і спеціальностях ХДАЕУ, акцентувала увагу на необхідності свідомого вибору навчального закладу і майбутньої професії. Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликали питання вибору предметів для ЗНО, нові спеціальності, які пропонує Університет на різних рівнях вищої освіти.

Крім того, проведено чергове засідання секції МАН «Економіка», під час якого учні Лихоліт О., Осіяненко К., Павліченко Д, Ятченко А. презентували результати проведених наукових досліджень, готувалися до підведення підсумків І етапу конкурсу, обґрунтовували висновки і пропозиції.

Дякуємо керівництву ліцею, особисто директору Похваленко О.Ю. та завучу Антоненко Н.А. за співпрацю та активну підтримку наукової роботи учнів!

 

Автор: Н.О. Аверчева (06.12.2021)