ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Для учнів 11 класу КЗ «Ольгівський науковий ліцей-інтернат» доцентом кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Олександром Карпенко були проведені групові заняття по біології факультативного курсу

У рамках співпраці Комунального закладу «Ольгівський науковий ліцей-інтернат» Херсонської обласної ради та Херсонського державного аграрно – економічного університету доцентом кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Карпенко Олександром Володимировичем були проведені групові заняття по біології факультативного курсу з учнями 11 класу.

Заняття проводилися на тему: «Виробництво біогазу на основі відходів тваринництва». Розглядалися питання екологічної безпеки навколишнього середовища та перспективність використання біогазу, як одного з джерел отримання екологічно чистого палива. Учні також ознайомилися з науковими та освітніми напрямками діяльності кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

Автори: доцент Карпенко О.В., ст..викладач Ушакова С.В. (06.12.2021)