ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ідеї архітектора в кресленні в Аграрно-економічному університеті

Проєктування архітектурного об’єкта не може обходитися без образотворчого відображення задумів архітектора в обробленні графіки зі створенням просторових моделей і віртуальної реальності.

В архітектурному проєктуванні постійно розвиваються техніка і технологія – матеріали, інструменти, засоби та прийоми роботи. Оскільки, оволодіти ними досконало необхідно для успішного вирішення завдання, що стоїть перед архітектором й проєктувальником, щоб втілити власні  ідеї та задуми на папері.

 

Основною метою  «Проєкту музею олімпійських ігор» здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Херсонського державного аграрно-економічного університету факультету архітектури та будівництва  кафедри будівництва, архітектури та дизайну є утворення теоретично-практичного фундаменту загальної підготовки здобувачів вищої освіти, що складається з основ архітектурної графіки та розвитку об’ємно-просторового й композиційного мислення та  оволодіння різними техніками архітектурної графіки тощо. Адже,  індустрія архітектури постійно зростає та  вимагає творчого мислення, художнього смаку і постійного навчання.

 

Долучайтесь до дружньої родини архітекторів спеціальностей 191 Архітектура та містобудування та 022 Дизайн ХДАЕУ!!!

Автор: Руслана БАБУШКІНА, Тетяна МАЦІЄВИЧ, Андрій ЛУЦИК (06.01.2022)