ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відновлення чемпіонату міста Херсона з футзалу після зимових свят!

Після тривалої перерви, пов’язаною із новорічними канікулами, у неділю 09 січня 2022 року, продовжились ігри першого кола чемпіонату міста Херсона з футзалу. Команда нашого закладу вищої освіти «Аграрник» без великих складнощів перемогла ФК «Марін Ман» з рахунком 14:5.

Незважаючи на певні труднощі команди в останніх турах 2021 року, пов’язані з поєднанням завершення освітнього процесу та тренуваннями футзалістів, у команди залишають досить високі шанси завершити перше коло змагань в чільній трійці призерів.

 

Великі слова вдячності найкращій прихильниці нашої команди Іжевській Олені Олександрівні, яка не зважаючи на свій доволі складний графік, підтримує команду в усіх матчах й надихає хлопців до нових перемог!!!

Наступний тур чемпіонату відбуватиметься 16 січня 2022 року в спортивному комплексі Херсонського державного аграрно-економічного університету. Початок гри нашої команди о 10:00. Керівництво закладу та викладачі університету підтримують команду та бажають подальших перемог нашим здобувачам в нелегких матчах чемпіонату. 

Запрошуємо всіх підтримати наших хлопців в напружених іграх! Команді потрібна наша підтримка!!! Хлопці ми з ВАМИ й віримо в перемогу!!!

Автор: Стрикаленко Є.А. (10.01.2022)