ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція як модель співробітництва і розвитку академічної мобільності з базовими навчальними закладами

У

Якість освіти значною мірою залежить від рівня професійної компетентності та педагогічної освіченості викладачів. Зростання фахової майстерності педагога досягається через систему самоосвіти загалом та підвищення кваліфікації зокрема. Тож на виконання Програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Ключові вміння ХХІ століття. Критичне мислення та вміння розв’язувати проблеми» Новокаховського приладобудівного фахового коледжу у рамках співпраці кафедри обліку і оподаткування з базовими навчальними закладами Херсонського державного аграрно-економічного університету, кандидаткою економічних наук, доценткою кафедри обліку і оподаткування Аліною Сакун проведено гостьову on-line лекцію.

 

Лекція сприяла формуванню спільних домовленостей та стимулювала процес академічної мобільності у напрямку вдосконалення професійної компетентності педагогів у сфері інноваційних технологій, оволодіння методиками роботи щодо розвитку ключових компетентностей здобувачів освіти, формування їх критичного мислення та активізація творчих здібностей педагогів закладів фахової передвищої освіти.

 

 

Проведений захід отримав позитивні відгуки учасників, пройшов в атмосфері відкритого спілкування, творчих дискусій та плідної співпраці, а представлені думки та ідеї будуть корисними для всіх учасників Програми.

Дякуємо за плідну співпрацю.

Автор: А.Сакун - 21.01.2022р.