ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Огляд нових надходжень періодичних видань 2022

Пропонуємо до уваги науковців та студентів ХДАЕУ травневий випуск наукового фахового журналу 

Журнал “Агросвіт” включено до переліку наукових фахових видань України (Категорія «Б») з питань економіки. Спеціальності – 051, 071, 072, 073, 075, 076, 292.

Наказ Міністерства освіти і науки України від 11.07.2019 № 975

З метою забезпечення високого наукового рівня та якості статей, що публікуються в журналі «Агросвіт», усі матеріали, які надходять до редакції, проходять обов’язкове рецензування.

Журнал дотримується міжнародних стандартів етики публікацій відповідно до міжнародних етичних правил Комітету з етики в публікаціях COPE (Committee on Publication ethics).

Статті, подані до журналу, рецензуються конфіденційно за принципами double-blind рецензування (двостороннє "сліпе" рецензування, коли ані автор, ані рецензент не знають імен одне одного). Контактування автора та рецензентів відбувається виключно через листування електронною поштою з відповідальним секретарем редакції.

Статті, що надходять до редакції, перевіряються на відповідність вимогам до структури та оформлення матеріалу, після чого надсилаються обидвом рецензентам, яких призначає Головний редактор зі складу редакційної колегії, чи запрошує зовнішніх рецензентів.

Усі авторські права зберігаються за авторами статей. 

ІНДЕКСАЦІЯ ВИДАННЯ

Index Copernicus (IC) створена в 1999 році в Польщі. Індекс Коперника (IC) являє собою онлайнову базу даних користувачів інформації, в тому числі наукового профілю, а також наукових установ, видань та проектів. База даних має кілька інструментів для оцінки продуктивності, які дозволяють відслідковувати вплив наукових робіт і публікацій окремих учених чи наукових установ. На додаток до оцінки продуктивності, індекс Коперника також пропонує традиційні реферування та індексування наукових публікацій.

Агросвіт на Index Copernicus

Вільна доступна пошукова система, яка індексує повний текст наукових публікацій всіх форматів і дисциплін. Індекс Google Scholar включає в себе більшість рецензованих онлайн-журналів Європи та Америки найбільших наукових видавництв.

Агросвіт на Google Scholar 

З черговим номером журналу «Агросвіт» №3 2022 можна ознайомитись, переглянуту та завантажити повну версію журналу за посилянням:http://www.agrosvit.info/?n=3&y=2022 

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ.