ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства»

На платформі Zoom відбулося засідання наукового гуртка «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства», який діє як добровільне об’єднання студентів, зацікавлених у поглибленому вивченні дисциплін кафедри та розвитку навичок професійної та наукової діяльності. До обговорення були залучені здобувачі початкового (короткого циклу) рівня вищої освіти 2-го року навчання денної форми за спеціальністю 071 Облік і оподаткування.


В рамках дисциплін, які протягом семестру опановували здобувачі, а саме «Міжнародне оподаткування», «Фінансовий облік»  та «Бухгалтерська звітність» до розгляду була представлена тема «Актуальні питання обліку і оподаткування с/г підприємств», відповідно до затвердженого плану.

Учасники наукового гуртка зосередили увагу на актуальних питаннях оподаткування і обліку під час військового стану, що вилилося у жваву дискусію під час їх обговорення, зокрема у діяльності сільськогосподарських підприємств. Наприкінці засідання здобувачі проявили зацікавленість щодо подальшої наукової тематики, обговорили нові ідеї для наступних засідань

Автор: професор Пристемський О.С.