ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Чергове засідання ректорату

23.05.2022 р. під головуванням в.о. ректора університету Юрія Кирилова відбулося чергове засідання ректорату, де розглянули питання поточної діяльності закладу вищої освіти в умовах воєнного часу. Обговорили питання завершення навчального семестру, початку проведення екзаменаційних сесій, вступна кампанія 2022, активізації профорієнтаційної роботи, наукової активності вчених ХДАЕУ, збереження інфраструктури ЗВО, оптимізації розселення мешканців гуртожитків тощо.

Перший проректор, проректор з НПР Вікторія Грановська проінформував про умовну акредитацію ОПП, що отримав ЗВО минулого тижня, зупинилася на проведенні літньої екзаменаційної сесії 2021-2022 н.р., підсумковій атестації рівнів молодший бакалавр та бакалавр і плануванні освітнього процесу 2022-2023 навчального року. Закцентувала увагу на посиленні роботи з випускниками бакалаврату щодо перспектив їхнього навчання в магістратурі ХДАЕУ.

Проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев зосередив увагу на оновленні інформації НПП університету в особистих профілях Google Scholar, Scopus, Web of Science, ORCID, проінформував про заходи, які відбуваються в університеті, що присвячені Дню науки в Україні тощо.

Проректора з АГР Сергій Незнамов доповів про функціонування інженерних мереж ХДАЕУ, про хід ремонтних робіт у навчальних корпусах та гуртожитках університету.

Декани та керівники структурних підрозділів проінформували про результати поточної роботи.

Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Автор: Тетяна Стукан (25.05.2022)