ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робоча група з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності продовжує зустрічатися в онлайн-режимі під час воєнного стану

Не дивлячись на те, що більшість членів робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності знаходяться в окупованому Херсоні 18 травня 2022 року відбулося засідання в онлайн-режимі. На якому проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчев Олександр проінформував щодо розпорядження МОН про обсяги фінансування фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок на 2022 рік.

Після ознайомлення із рецензіями та отриманим результатом на плагіат, члени робочої групи одноголосно рекомендували затвердити на вченій раді університету навчальний посібник «Лабораторний практикум з технології консервування та біохімічного аналізу плодів і овочів», авторів  Пелих В.Г., Каращук Г.В., Казанок О.О. та монографію «Нормування меліоративних навантажень на ґрунтовий покрив рисових зрошувальних систем» Серія: Ефективне використання зрошуваних земель, авторів Морозов О.В., Морозов В.В., Аверчев О.В., Фесенко Г.О. Також, робоча група рекомендували до друку наукові фахові видання університету «Таврійський науковий вісник. Серія: Публічне управління та адміністрування» № 4 (2022), «Водні біоресурси та аквакультура» № 1(11)_2022 та «Таврійський науковий вісник. Серія: Економічні науки» № 12.

Прослухавши звіт доцента кафедри загальноекономічних дисциплін Рудік Наталі щодо наукового стажування у Міжнародній програмі «Нобелівські лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу» з 03 грудня 2021 року по 20 січня 2022 року, члени робочої групи рекомендували затвердити звіт на вченій раді університету.

Автор: Науково-технічний відділ.