ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДРИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ Й ІНОЗЕМНИХ МОВ


25 травня відбулося завершальне в цьому навчальному році засідання наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного бізнесу та іноземних мов «Англійська мова в міжкультурній комунікації», присвячене Міжнародному дню філолога. 

Старший викладач Світлана Макухіна запропонувала здобувачам другого року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» тему для дискусії стосовно важливості вивчення мов в контексті швидкозмінних реалій сьогодення, спираючись на вислови відомих людей про мову. Сучасні обставини безпрецедентно демонструють наскільки значущим є вільне володіння іноземними мовами для адаптації до нових обставин у глобалізованому світі, зумовлених поточними подіями.

Як засвідчують останні події, саме цей фактор є вирішальним для соціального добробуту в аспекті пошуку роботи, отримання необхідної інформації та налагодження соціальних контактів для тих, хто вимушено перебуває закордоном.

Здобувачі переконалися, що причин для удосконалення іншомовних умінь і навичок стало значно більше, тож мотивація та бажання опанувати новими іноземними мовами посилюються.

Автори: доцент Галина Бокшань (26.05.2022)