ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Червень у ХДАЕУ: завершення екзаменаційної сесії, видача дипломів випускникам та підготовка до вступної кампанії-2022

Незважаючи на переміщення керівних органів ХДАЕУ до м. Кропивницький у закладі на п’яти факультетах відбуваються усі заплановані процеси. Завершується в дистанційному форматі заліково-екзаменаційна сесія та держана атестація на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти. Формуються рейтинги студентів та призначається стипендія на наступний семестр.

Триває активна робота щодо підготовки дипломів випускникам бакалаврату. Дипломи видаватимуть винятково на підконтрольній території. Це вимога Міністерства освіти і науки України. Що ж стосується тих випускників, які не зможуть отримати дипломи особисто, то документи із відповідним номером буде згенеровано у Єдиній електронній базі з питань освіти. Пластиковий диплом та його наявність у бакалавра для вступу до магістратури та продовження навчання у магістратурі не обов’язкові. Вся процедура вступу буде відбуватися дистанційно.

Для абітурієнтів відкрито консультаційні центри як у Херсоні так і у Кропивницькому. Процедура вступу на перший курс спрощена, за результатами усної співбесіди.