ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумкова атестація бакалаврів з обліку і оподаткування

Цьогоріч підсумкова атестація бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» відбувалася в особливих умовах – в умовах воєнного стану. Підсумкова атестація пройшла у дистанційному форматі на платформі ZOOM з урахуванням всіх сучасних вимог безпеки, у формі Комплексного атестаційного екзамену з фаху на денній і заочній формах навчання. За допомогою відео-конференції здобувачам надано інформацію про процедуру проведення комплексного атестаційного екзамену з фаху на платформі ZOOM, зокрема щодо підготовки власного обладнання (веб-камери, мікрофону) для можливості ідентифікації кожної особи.

Екзаменаційна комісія була представлена провідними викладачами ХДАЕУ: голова – Круковська О.В., к.е.н. доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов, члени комісії – викладачі кафедри обліку і оподаткування: к.е.н., доцент Сакун А.Ж. – гарант освітньої програми, д.е.н., професор, завідувач кафедри Скрипник С. В., д.е.н., професор Пристемський О.С

Засідання Екзаменаційної комісії традиційно розпочалося з вітального слова декана економічного факультету Вікторії Крикунової та головуючої – Олени Круковської, що налаштувало здобувачів на відповідальне ставлення до екзамену та мотивувало їх на успішне складання екзамену.

До іспиту було допущено 22 здобувачі денної та 4 - заочної форми навчання. Всі вони наполегливо працювали, готуючись до екзамену та під час самого іспиту, про що свідчать отримані ними результати. Так, високий рівень підготовки і професійні знання показали здобувачі вищої освіти: Захарченко Тетяна, Могильна Ельвіра, Пашинний Артем, Рихлов Микола, Чайка Геннадій, Василенко Софія, Забутна Вікторія, Шарандак Наталія, Шахман Карина. Груненко Наталя, Іщенко Олександра.

Вітаємо усіх наших здобувачів із успішним складанням Комплексного атестаційного екзамену з фаху, здобуттям першого (бакалаврського) рівня вищої освіти! Бажаємо міцного здоров’я, професійного зростання та успіху! Запрошуємо всіх продовжити навчання у магістратурі рідного Університету!

Автор – доцент Коваль С.В.