ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукова активність викладачів кафедри землеустрою, геодезії та кадастру у весняний семестр


Навіть в умовах військового стану, знаходячись на окупованих територіях викладачі кафедри землеустрою, геодезії та кадастру факультету архітектури та будівництва  самі та долучаючи студентів та аспірантів прийняли активну  участь у ряді міжнародних конференцій, круглих столів та семінарів.

 Актуальні питання розвитку освіти і науки в галузі геодезії та землеустрою обговорювали 9 червня 2022 року на круглому столі який організувала та провела кафедра геодезії і геоінформатики Львівського національного університету природокористування. Модератор: КОЛОДІЙ Павло – завідувач кафедри геодезії і геоінформатики

Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування 15-16 червня 2022 року обговорили в  Одеському державному аграрному університеті на факультеті геодезії, землеустрою та агроінженерії спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" прийнявши активну участь у  міжнародна науково-практична конференція. Модератори: МАЛАЩУК Оксана Степанівна – в.о. декана факультету геодезії, землеустрою та агроінженерії та ФОМЕНКО В’ячеслав Анатолійович – в.о. завідувача кафедри геодезії, землеустрою та земельного кадастру.

До Дня науки в Україні долучилися до Всеукраїнську конференцію молодих вчених 19 травня 2022 року в Херсонському державному аграрно-економічному університеті до відбулась V Всеукраїнська науково-практична он-лайн конференція молодих вчених.

Модератор: Марія НІКІТЕНКО.

Ну а на підсумок навчального року 2021-2022 р організували і провели на своїй кафедрі V  міжнародну науково-практичну конференцію «Вплив кліматичних змін на просторовий розвиток територій Землі: наслідки та шляхи вирішення»

 

Метою проведення науково-практичних конференцій, круглих столів був розгляд проблем та перспектив розвитку геодезії, землеустрою, кадастру в сучасних умовах, налагодження співпраці та обмін досвідом між науковцями і практичними працівниками різних країн. Вдалі доповіді та гарячі дискусії, цікавими та актуальними були виступи спікерів заходів.

ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ УСІМ ОРГАНІЗАТОРАМ ТА УЧАСНИКАМ ЗАХОДІВ

ТРИМАЄМО СТРІЙ! 

Автор: завідувачка кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Наталія Дудяк