ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Оголошується відбір студентів на стипендії від Кільського університету імені Крістіана Альбрехта (Німеччина)

Херсонський державний аграрно-економічний університет  в рамках грантових проєктів  сприяє міжнародній та національній співпраці, координує та консультує науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти з питань мобільності.

Завдяки спільній роботі доцента кафедри публічного управління та права Тетяни Ігорівни Скібіної, проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчева Олександра Володимировича та сектора міжнародних відносин ХДАЕУ була організована робота та налагоджений зв’язок з Кільським університетом імені Крістіана Альбрехта (Німеччина), щодо підтримки онлайн-викладання та навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті. Реалізація проєкту створює умови для подальшого науково-освітнього співробітництва двох університетів.

Кільський університет і Херсонський державний аграрно-економічний університет (ХДАЕУ) започаткували викладацьку співпрацю в рамках програми DAAD «Україна цифрова: забезпечення академічного успіху в умовах кризи».  У рамках співпраці пропонується п’ять стипендій для студентів економічного факультету ХДАЕУ, які бажають продовжити онлайн-навчання в ХДАЕУ з Кіля протягом наступного осіннього семестру (01.09.-31.12.2022).

Стипендії включають витрати на проїзд (350 євро) і проживання (861 євро на місяць).

Заявки потрібно надсилати через деканат економічного факультету ХДАЕУ із коротким резюме, рекомендацію економічного факультету та мотиваційним листом. Заявки приймаються до 01.09.2022 року.

Результатом проходження даного навчання є збагачення індивідуального досвіду, підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, проведення досліджень з використанням сучасного обладнання й технологій, опанування новітніх методів дослідження, набуття досвіду проведення науково- дослідної роботи та впровадження її результатів, набуття професійного досвіду, як для студентів так і для викладачів.

За наявності питань можна зв’язатися з Тетяною Скібіною (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Бажаємо майбутнім учасникам успіхів  на всіх етапах впровадження проєкту.

Автор – сектор міжнародних відносин.