ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Співпраця зі стейкхолдерами - гостьова лекція для здобувачів 1-го та 2-го років навчання ОП «Агрономія», ОП «Захист і карантин рослин», ОП «Садівництво та виноградарство» та ОП «Агроінженерія»

В рамках співпраці з провідним підприємством у галузі сільськогосподарського машинобудування ELVORTI 26 вересня 2022 року на кафедрі рослинництва та агроінженерії відбулася чергова гостьова лекція в режимі онлайн для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня першого та другого років навчання ОП «Агрономія», ОП «Захист і карантин рослин», ОП «Садівництво та виноградарство» та ОП «Агроінженерія». На запрошення викладачів кафедри, лекцію «Знайомство з компанією ELVORTI. Сівалки механічні зернові» прочитала провідний фахівець з маркетингу Заєць Ольга Миколаївна. На лекції студенти ознайомились з історією розвитку компанії та масштабами виробництва, адже ELVORTI є лідером у виробництві посівної та ґрунтообробної техніки на території України та всієї Східної Європи. Також було розглянуто переваги та особливості будови зернової сівалки Alfa 4 Mini-Till з електроприводом.

На завершення лекції Ольга ЗАЕЦЬ відповіла на всі запитання, які виникли у здобувачів, і привітала їх із правильним вибором майбутньої професії.

Тож продовжуємо добру традицію – співпрацю з науковцями, практиками і виробничниками та дякуємо за активну участь в освітній діяльності університету для всебічного розвитку наших студентів.

 

 

 

Автор: Олеся РЕВТЬО

26.09.2022