ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Початок роботи гуртка «Успішний підприємець» у новому навчальному році


Традиційно щорічно у вересні розпочинають свою роботу студентські наукові гуртки. Цей рік складних випробувань не став виключенням. На перше засідання студентського наукового гуртка «Успішний підприємець» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 051 Економіка та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність було підготовлено чотири доповіді. Керівник гуртка доцент Бойко Л.О. розповіла про важливість наукової роботи здобувачів, яка є одним із напрямів їх самостійної роботи, важливим чинником підготовки висококваліфікованих фахівців.

Гуртківців зацікавила доповідь Дєдікової Вікторії  про соціальне підприємництво – перетин благодійництва і традиційного бізнесу, який через інноваційні концепти реагує на соціальні виклики та, водночас, генерує дохід для свого подальшого розвитку і є важливим та ефективним інструментом вирішення соціальних проблем як для громадського суспільства, так і для малого та середнього бізнесу нашої країни.

Із доповіді Єфремова Арсена дізналися про 15 бізнес-ідей, які можна використати у найближчий час для стартапів та створення власного бізнесу.

Ілля Горєєв та Тітова Анастасія висвітлили питання організації електронного бізнесу, як інструментарію електронної комерції на базі глобальної мережі Інтернет.

Засідання гуртка пройшло активно, творчо та цікаво. На цих заходах здобувачі розвивають такі важливі для майбутнього дослідника якості, як ініціативу, творче мислення, відповідальність та уміння відстоювати власний погляд.

 

Автор:  Людмила БОЙКО

29.09.22р.