ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Землеустрій і геодезія»

29 вересня 2022 року відбулося перше засідання студентського наукового гуртка в цьому навчальному році. Присутнім було представлено презентацію роботи наукового гуртка «Геодезія та землеустрій». Керівник наукового гуртка кандидат технічних наук, доцент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Яценко Володимир Миколайович ознайомив  студентів, які виявили бажання відвідувати науковий гурток, з «Положенням про наукові гуртки  здобувачів вищої освіти всіх рівні акредитації» Херсонського державного аграрно-економічного університету.

На засіданні було обрано старосту гуртка, який згідно Положенню обирається на один рік та секретаря. Шаталова Жанна Олександрівна, асистент кафедри, запропонувала розглянути присутнім кандидатуру Головченко Наталії, студентки другого курсу спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» в якості старости, а Коваленко Софію, теж студентку другого курсу - в якості секретаря. Названі кандидатури було обрано одностайним голосуванням.

Також на розгляд студентів було представлено план роботи наукового гуртка на 2022-2023 навчальний рік. Студенти, які займаються в науковому гуртку мають змогу долучитися до науково-дослідної роботи з тематики кафедри.

Володимир Миколайович розповів, що в наш час дуже важливо займатися здобувачам вищого навчального закладу науковою роботою і стверджуватися як розумна і освічена особистість, вчитися новому, вдосконалювати свої знання, пізнавати нове. А викладачі нашої кафедри допоможуть в цьому.

Автор: асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Жанна Шаталова (29.09.2022)