ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Єдиний засіб утримати державу в стані незалежності
від будь-кого – це сільське господарство.
Володій ви хоч всіма багатствами світу,
якщо вам нічим харчуватися – ви залежите від інших.
Торгівля створює багатство, однак
сільське господарство забезпечує свободу

Жан-Жак Руссо

Професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу відзначається у третю неділю листопада. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів – хліборобів, механізаторів, агрономів, тваринників, майстрів овочівництва та садівництва, незалежно від форм власності та господарювання.

Висловлюємо шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу України, всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро родять ниви, у родинах панує достаток і благополуччя, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!