ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У Херсонському державному аграрно-економічному університеті провели заходи до Міжнародного дня волонтера

Волонтер, у перекладі з англійської мови, означає добровільний помічник. Це люди, які безоплатно працюють скрізь, де потрібна їх допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах, будинках престарілих і на війні. Це не робота, а покликання.

З метою відзначення Міжнародного дня волонтера у 2022 році та висловлення подяки волонтерам 5 грудня 2022 року викладачі ХДАЕУ (доц.Лєнь Т.В. і доц.Варнавська І.В.) провели тематичну зустріч «Волонтерська діяльність». Адже саме ця діяльність сприяє самореалізації, особистісному росту, саморозвитку особистості, успішній соціалізації, допомагає отримувати навички взаємодопомоги та взаємопідтримки та має суспільно корисний характер. Здобувачі економічного факультету мали можливість детально ознайомитися із аспектами волонтерської діяльності (історія виникнення, сучасна діяльність тощо). Викладачі наголошували на практичних порадах щодо роботи волонтера, наводили власні приклади.

Не кожен зможе, відкинувши свої справи і потреби в сторони, прийти на допомогу тому, хто потребує… бути волонтером може тільки по-справжньому добра і чуйна людина. Пам'ятаємо, що волонтерська діяльність є запорукою розвитку громадянського суспільства!

Будуємо наше майбутнє разом!

Ти твориш добро, даруючи радість усім,

Ти ділишся щастям і серцем своїм.

Ти твориш добро, даруєш надію,

Ти твориш любов, ти здійснюєш мрії.

Ти рук не опустиш, ти йдеш до мети,

Щаслива дитина, щасливий і ти.

З дитячих сердець погане ти стер,

Ти добра людина, ти – ВОЛОНТЕР!