ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Присудження академіками IKSAD премії «Science Awards» дослідникам на знак визнання їх наукової роботи.

Академіки IKSAD, які служать науці та розвитку з 2010 року, в одинадцятий раз присудили премію «Science Awards» дослідникам на знак визнання їх наукової роботи.

В цьому році доцент кафедри землеробства Лавренко Сергій Олегович нагороджений премією «Видатний вчений» рішенням комісії Інституту IKSAD за видатну наукову діяльність (за результатами оцінки наукових досліджень, які проведені у 2022 році).

IKSAD– Інститут економічного розвитку та соціальних досліджень знаходиться в Туреччині. Інститут виконує багато проектів в різних країнах світу. В IKSAD працюють науковці, письменники, художники, дипломати та стратеги з різних країн і за різними напрямками, зокрема, над соціальними дослідженнями, економічним розвитком і вирішенням соціальних проблем і т.п. IKSAD прагне встановити нові відносини в усіх сферах, відкритих для розвитку на національній та міжнародній арені, керувати та підтримувати організації на академічному рівні, підтримувати студентів на кожному рівні освіти та готувати середовище для їхнього розвитку, розробляти та керувати проектами, стежити за глобальними подіями, об’єднувати вітчизняних та іноземних інвесторів і т.п.