ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Інтеграція сільського господарства України в європейський простір

Викладачі кафедри Землеробства прийняли участь у міжнародній он-лайн науково-навчальній конференції «Спільна аграрна політика після 2022 року з особливим акцентом на стратегічних планах країн - членів Європейського Союзу».

Конференція була присвячена питанням щодо національних стратегічних планів Спільної аграрної політики на 2023-2027 роки. На початку конференції виступив Комісар Європейського Союзу з питань сільського господарства Януш Войцеховський, він презентував нову спільну сільськогосподарську політику та виклики європейського сільського господарства.

Також під час конференції виступили директори департаментів Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій щодо польських правових норм або їхніх проектів у сфері CAP після 2022 року, система прямих платежів у 2023-2027 роках, еко-схеми, підтримка Європейського Союзу, пов’язана з об’єднанням виробників сільськогосподарської продукції, ланцюгами постачання та переробкою продуктів харчування, відновлюваними джерелами енергії, адресованими молодим фермерам, інвестиціями у ферми сільськогосподарський.

Конференція пройшла на найвищому рівні, інформативно та цікаво. Обговорені питання являються актуальними для подальшого розвитку агробізнесу в Україні. Дякуємо організаторам за запрошення.

 

Автор: викладачі кафедри землеробства.