ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ХДАЕУ є учасником проєкту, присвяченому впровадженню інноваційних методів підвищення якості вищої освіти

На початку 2023 року проєкт ХДАЕУ отримав перемогу у рамках міжнародної науково-педагогічної програми від Німецької служби академічних обмінів DAAD – Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis.

У рамках проєкту Virtual courses for students KSAEU – CAU 2023, планується спільне розроблення курсу із можливістю отримання студентами сертифікату про проходження курсу за стандартами вищої освіти Європейського Союзу із використанням інноваційних методів підвищення якості вищої освіти.

Ідея проєкту полягає у тому, щоб сформувати нову парадигму академічної мобільності для студентів України та Європейського Союзу, яка створює основу щодо доступу до якісної вищої освіти за умов, які обмежують фізичне пресування між країнами (пандемія Covid 19 та військова агресія РФ на території України).

Проєкт посилює вже розпочату співпрацю між двома університетами Херсонським державно-економічним університетом та Кільським університетом імені Крістіана Альбрехта (Німеччина, Кіль). У реалізації проєкту приймають спільну участь викладачі двох університетів:

  • Грановська Вікторія Григорівна – д.е.н, проф., професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ;
  • Крикунова Вікторія Миколаївна – к.е.н., доц., доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ;
  • Сімонцева Людмила Олександрівна – к.е.н., доцент кафедри публічного управління та права ХДАЕУ;
  • Скібіна Тетяна Ігорівна – к.е.н., доц., доцент кафедри публічного управління та права ХДАЕУ та професор Кільського університету імені Крістіана Альбрехта;
  • Kai Carstensen – Prof. Dr., директор Інституту Економетрики та статистики Кільского університету;
  • Anna Titova - Dr. Керівник Міжгалузевого центру статистичних досліджень Кільського університету імені Крістіана Альбрехта.

Також у рамках проєкту планується розроблення та використання інноваційних методів викладання, спільні візити для учасників проєкту та надання 30 стипендій для студентів ХДАЕУ.

Незважаючи на нелегкі та напружені часи для студентів, викладачів, наукової спільноти України та Європейського Союзу, ХДАЕУ не зупиняє розвиток, ставлячи за основну мету – надання якісної та сучасної освіти.