ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Асоціація «COST» приймає пропозиції для спільного розвитку ініціатив у всіх галузях науки і техніки!

Асоціація фінансування інноваційних і дослідницьких мереж «COST» оголосила про приймання пропозицій для спільного розвитку ініціатив у всіх галузях науки і техніки шляхом пан’європейської співпраці.

Асоціація COST (Європейське співробітництво в галузі науки та техніки) — міжнародна некомерційна асоціація зі штаб-квартирою у Брюсселі, членами якої є 40 країн, та яка фінансується в межах Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». 

COST фінансує дослідницькі та інноваційні мережі. Дії COST допомагають об’єднати дослідницькі ініціативи в Європі та за її межами, дозволяють науковцям та інноваторам розвивати свої ідеї в будь-якій галузі науки та технологій, ділячись ними з колегами. Дії COST – це мережі, що працюють за принципом «знизу вгору» і діють протягом чотирьох років, сприяють дослідженням, інноваціям і кар’єрі дослідника.

Шаблон пропозиції (технічний додаток) та інструкції для заявника щодо подання пропозицій доступні на вебсайті «COST» у розділі «Документи та рекомендації щодо фінансування».

Збір пропозицій –  25 жовтня 2023 року о 12 годині. Планується затвердити до 70 нових заходів мережі «COST».

Пропозиції необхідно подавати в електронному вигляді шляхом онлайн-інструменту подання e-COST. Для отримання додаткової інформації та вказівок заявникам пропонується зв’язатися з національним координатором мережі «COST» (CNC).

Детальніше про мережу «COST» за посиланням.