ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підвищення кваліфікації – запорука майбутнього успіху

Незважаючи на складні умови роботи під час воєнного стану, науковці Херсонського державного аграрно-економічного університету продовжують не тільки якісно працювати, а ще й отримувати додаткові знання шляхом підвищення кваліфікації.

Одним з таких заходів, який проходив під грифом Міністерства освіти і науки України, а також Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти є «Особливості розроблення та змістового наповнення навчальних програм вибіркових дисциплін, що забезпечують формування міжкультурної свідомості та компетентностей здобувачів вищої освіти».

Від університету у програмі підвищення кваліфікації взяли участь начальник навчально-методичного відділу, доктор філософії, доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Олена Кан та декан агрономічного факультету, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Іван Мринський.

Під час підвищення кваліфікації відбулося два тренінги, які були присвячені завданням та особливостям розроблення програми вибіркових дисциплін та міжкультурній комунікації зі стейкхолдерами у розробці та реалізації освітніх курсів і програм.

Щиро вітаємо науково-педагогічних працівників ХДАЕУ з отриманням нового досвіду та знань, які будуть використані для вдосконалення освітнього процесу в нашому закладі освіти.

Автор: Навчально-методичний відділ (25.01.2022)