ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вихованці здобувача вищої освіти спеціальності 017 “Фізична культура і спорт” на вершині Європейського Олімпу!

Діяльність здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт не обмежується тільки виступом на змаганнях, а й передбачає підготовку підростаючого покоління до участі в змаганнях найвищого рівня!

Саме тренерська діяльність є пріоритетним напрямком спортивної роботи Євгена Скирди, який навчається в нашому університеті на спеціальності 017 Фізична культура і спорт за освітньою програмою “Менеджмент у спортивній діяльності”.

Напередодні на чемпіонаті Європи з бразильського джиу-джитсу, який проходив у Франції, в юнацькій категорії U-18 лунав гімн України на честь спортсменів зі спортивного клубу “Борець”, тренером яких є Євген Скирда. В запеклій боротьбі молоді спортсмени Данчул Владислав та Олійник Олександр вибороли чемпіонські нагороди та відповідно стали чемпіонами Європи.

Під час змагань в запеклій боротьбі вихованці Євгена Скирди в різних вагових категоріях провели по чотири важких та непередбачуваних сутички з різними спортсменами й в результаті отримали всі перемоги. Це досягнення дозволило замайоріти прапору України на континентальній першості!

Вітаємо здобувача вищої освіти нашого закладу, який вдало поєднує тренерську роботу з навчанням в університеті, волонтерською діяльністю та вихованням молоді гідної прославляти Україну на європейському рівні! Бажаємо Євгену разом зі своїми вихованцями досягти максимально високих результатів й на світовій першості з бразильського джиу-джитсу!!!

Автор: доцент Стрикаленко Є.А.