ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч зі школярами Херсонських шкіл для ознайомлення зі спеціальностями 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища

5 лютого 2023 року доцентом кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка було проведено профорієнтаційну роботу для ознайомлення майбутніх випускників 11 класу Херсонського НВК 48 зі спеціальностям 101 ЕКОЛОГІЯ ТА 183 ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА.

На он-лайн  занятті було представлено презентацію зі спеціальностями факультету рибного господарства та природокористування ХДАЕУ, ознайомлено з вимогами вступу 2023 року на спеціальності 101 Екологія та 183 ТЗНС, надано інформацію про актуальність навчання на даних спеціальностях та можливе успішне  подальше працевлаштування.Також було надано інформацію про навчання на ,,Підготовчих курсах,, та  про можливості вступу до ХДАЕУ після їх закінчення. Особлива  увага та зацікавленість майбутніх випускників була до отримання подвійних дипломів при навчанні у Польші (Поморська академія, м.Слупськ).Після закінчення презентації учні 11 класу отримали відповіді на ті питання, які їх цікавили при обговоренні.

Автор: доцент Алмашова В.С. (15.03.2023).