ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Весняна підготовка до вступної кампанії 2023: профорієнтаційні заходи кафедри менеджменту та ІТ

Самий важкий етап для українців вже позаду – весна прийшла, а з нею будуть і гарні новини та нові перемоги. І в даний час робота кожного на своєму фронті стає в рази важливішою. Найголовніша задача нашої молоді – це отримання якісної освіти з актуальних спеціальностей, адже вступна кампанія 2023 вже зовсім скоро розпочинається.

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету (завідувачка кафедрою, доцент Кириченко Н.В., доцент Жосан Г.В. та асистент Алєщенко Л.О.) провели профорієнтаційну зустріч для школярів Комунального закладу «Музиківський ліцей» Музиківської сільської ради Херсонського району Херсонської області в он-лайн форматі.

Кириченко Н.В. висвітлила особливості та переваги вступу до ХДАЕУ, презентувала факультети та спеціальності університету, закликала школярів доєднуватись до підготовчих курсів. Також завідувачка кафедрою менеджменту та ІТ детально розповіла про спеціальності кафедри: 073 Менеджмент (зокрема ОПП Менеджмент ІТ) та 075 Маркетинг.

Жосан Г.В. та Алєщенко Л.О. зосередили увагу школярів на Конкурсі творчих робіт та проєктів для школярів загальноосвітніх шкіл України, який започатковано кафедрою менеджменту та інформаційних технологій. Метою конкурсу є популяризація економічних спеціальностей та активізація  творчої діяльності учнів. Проведення Конкурсу передбачає вирішення наступних завдань – навчання підлітків креативному (латеральному) мисленню, комунікації, роботі з ідеями, лідерству та проєктному менеджменту.

Школярі виступили активними слухачами та виявили зацікавленість у запропонованих активностях.

Тож чекаємо у лавах наших абітурієнтів!

Разом до перемоги!