ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра Водні Біоресурси Та Аквакультура ХДАЕУ прийняла участь у першому Всеукраїнському семінарі магістерської платформи освітніх програм Спеціальності 207

На факультеті рибного господарства та природокористування викладачі кафедри Водні Біоресурси Та Аквакультура прийняли участь в он-лайн заході за ініціативою та підтримки Державного агентства меліорації та рибного господарства України; ДУ «Методично-технологічний центр з аквакультури» та Білоцерківського національного аграрного університету.

Наші співробітники представили цікаві доповіді. Доповідач: КОЛЬЦОВА Анастасія, старший лаборант, «Магістр» ОП 207 Водні Біоресурси Та Аквакультура ХДАЕУ - Херсонський державний аграрно-економічний університет розкрила секрети та перспективні аспекти "Нетрадиційної аквакультури". Відмітивши про трендовий напрям та вектори науково-дослідної роботи.

Скрин з екрану під час он-лайн заходу

Доповідач: Людмила Цуркан, асистент кафедри Водні Біоресурси Та Аквакультура ХДАЕУ - Херсонський державний аграрно-економічний університет, «Магістр» ОП 207 поділилась власним шляхом розвитку з темою доповіді "Від початку до кінця. Спеціальність 207". На сьогодні Людмила здійснює підготовку до захисту кандидатської роботи, в чому бачаємо її успіху та терпіння!

Скрин з екрану під час он-лайн заходу

Учасники семінару від кафедри водних біоресурсів та аквакультури: т.в.о. завідувача кафедри водних біоресурсів та аквакультури к. с.-г. наук, доцент Віктор ШЕВЧЕНКО, доцент кафедри к.с.-к.н., доцент Олена ГОНЧАРОВА, старший викладач, к.г. наук Євген КОРЖОВ відмітили про важливе значення такого заходу. Наприкінці виступів відбувалась дискусія, обговорення нагальних питань, які потребують вирішення в першу чергу. Аквакультура в нашій країні має розвиватись, з запитом на конкурентоспроможних фахівців. ХДАЕУ здійснює якісну підготовку таких фахівців за ОП 207 освітнього рівня «бакалавр», «магістр», доктор філософії. Програма підкріплюється інтернаціоналізацією, потужною практичною базою та дружньою атмосферою.

Скрин з екрану під час он-лайн заходу

Автори: доцент кафедри водних біоресурсів та аквакультури Олена ГОНЧАРОВА