ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція на тему: «Агріаналітика - екосистемна онлайн платформа для українських агро МСП»

Вимоги сьогодення до здобуття якісної вищої освіти спонукають до використання у навчанні нових підходів. Одним із таких є, гостьова лекція. 23 травня 2023 року в режимі Zoom-конференцій відбулася гостьова лекція на тему: «Агріаналітика - екосистемна онлайн платформа для українських агро МСП», до якої долучились науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування разом із здобувачами спеціальності 071 Облік і оподаткування.

Адженда зустрічі:

  1. Володимир Гераймович, заступник директора ТОВ «Агріаналітика» - Презентація та огляд проєкту agrianalytica.com;
  2. Юлія Дуда, провідний спеціаліст з розвитку та підтримки продукту. AGRI:Бухгалтерія. Облік в агро може бути простим;
  3. Володимир Гераймович, заступник директора ТОВ «Агріаналітика» - AGRI:Бізнес план - практичний інструмент для доступу до різних видів фінансування.

Спікери ознайомили учасників зустрічі з програним продуктом Агріаналітика, а саме з його головними модулями такими як: AGRI:Фінансування, AGRI:Магазин, AGRI:Трейдинг, Держпідтримка та Гранти. Особливу увагу приділили елементам програми AGRI:Бізнес-план та AGRI:Бухгалтерія, створення яких призначено для підприємств, які займаються вирощенням та реалізацією сільськогосподарської продукції. Впровадження програмних продуктів AGRI:Бізнес-план та AGRI:Бухгалтерія в освітній процес сприятиме підвищенню якості засвоєння матеріалів здобувачами при опануванні фахових навчальних дисциплін, що корелює з визначеною компетентністю «Використовувати інформаційні системи» за спеціальністю 071 Облік і оподаткування.

Доповідачі презентували практичні приклади на запропонованих «живих» онлайн продуктах та продемонстрували їх переваги. Цікаво поданий матеріал викликав позитивні враження у здобувачів освіти.

Дякуємо організаторам за запрошення. Було дуже цікаво та пізнавально!!!

Автор: Олександр ПРИСТЕМСЬКИЙ