ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки роботи ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційне підприємництво та торгівля: сучасний стан та перспективи розвитку»

23 травня 2023 року відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційне підприємництво та торгівля: сучасний стан та перспективи розвитку», яка була організована кафедрою економіки та фінансів. Захід зібрав на платформі Zoom провідних науковців, практиків та представників бізнес-середовища з 5 країн світу та більше 20 закладів вищої освіти (Херсонський державний аграрно-економічний університет, Одеський національний технологічний університет, Донецький національний технічний університет, Національний університет "Одеська юридична академія", Уманський національний університет садівництва, Центральноукраїнський національний технічний університет, ННЦ "Інститут аграрної економіки" НААН України, Ужгородський торговельно-економічний інститут ДТЕУ, Полтавський державний аграрний університет, НУБІП України, Запорізький національний університет, Львівський національний університет імені Івана Франка та інші). Загалом було подано більше 200 заявок на участь в конференції.

Метою конференції було створення платформи для активного обміну знаннями та досвідом у сфері інноваційного підприємництва та торгівлі. Учасники мали змогу представити свої дослідження, а також обговорити актуальні проблеми та тенденції розвитку різних галузей економіки.

Відкрила конференцію декан економічного факультету Наталя Кириченко, побажала наснаги для нових досліджень та відкриттів, а також сприятливого середовища для налагодження партнерських зв'язків та співпраці. Виявила сподівання, що дана конференція стане поштовхом до нових ідей та досягнень, які сприятимуть економічному прогресу та розвитку економіки нашої держави.

В межах конференції відбулося пленарне засідання, 8 секційних засідань та підсумкова наукова дискусія. Виступи доповідачів акцентувалися на темах, які пов'язані з повоєнним відновленням України, інноваційними стратегіями, цифровими технологіями в підприємництві, новими підходами в торгівлі та інші актуальні теми, які стосуються нинішньої ситуації в Україні та світі.

Організатори конференції висловлюють щиру вдячність учасникам за активну участь у заході та бажають подальших успіхів у науковій та практичній роботі. Нехай ваші ідеї та розробки принесуть користь та сприятимуть подальшому розвитку та процвітанню нашої країни!