ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В ХДАЕУ стало на одного майстра спорту України більше!

Професійне зростання, високі спортивні досягнення, важливі перемоги, все це є результатом наполегливої праці, цілеспрямованості, високої працездатності та безумовно обдарованості та талановитості спортсмена! В умовах війни, в яких зараз відбувається наше життя, поєднати якісну освітню діяльність разом з систематичним та виснажливим тренуванням це є певний подвиг, який під силу далеко не всім!

Прикладом такого поєднання є досягнення здобувача вищої освіти нашого університету Михаїла Кутафіна, який не тільки не припинив тренування, а й почав проводити тренувальні заняття з подвійною силою! Результатом такої роботи стала перемога на чемпіонаті світу в Польщі зі всестилевого бою, про який ми вже повідомляли раніше.

Безумовно отримана перемога разом з всіма досягненнями які накопичились в скарбничці Михаїла дало всі підстави на присвоєння йому почесного звання Майстра спорту України з військово-спортивних багатоборств.

Вітаємо Михайла Кутафіна та його тренерів з отриманням заслуженого почесного спортивного звання та бажаємо не зупинятись на досягнутому й впевнено йти до наступних міжнародних перемог та для отримання звання Майстра спорту міжнародного класу! 

Автори: доцент Євгеній СТРИКАЛЕНКО, ст. викладач Сергій ШАПОВАЛ