ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Всеукраїнська науково-практична конференція «Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва»

Херсонський державний аграрно-економічний університет став співорганізатором Всеукраїнської науково-практичної конференції «Організаційно-економічні та соціальні складові розвитку підприємництва», що відбулася 24 травня 2023 року. Завідувач кафедри землеробства професор Аверчев О.В. та викладачі Шепель А.В. та Нікітенко М.П. прийняли участь у роботі цього заходу, який провели у відкритому он-лайн просторі програми Zoom.

Відкрив Конференцію, завідувач кафедри підприємництва, торгівлі і біржової діяльності, ЛНУП - професор Юрій Губені, якій наголосив на особливій місії та відповідальності бізнесу в умовах агресії рф та війни. Стійкість економіки, забезпеченість суспільного обміну продукцією, асортимент роздрібної торгівлі та продовольча безпека гуртувались саме на новій, ринковій моделі економічних відносин.

Завідувач кафедри землеробства професор Олександр Аверчев повідомив про сучасний стан підприємств на деокупованих територіях Херсонщини і представив перспективні плани щодо подальшого розвитку виробництв у повоєнний період. Наприкінці промови Олександр Володимирович звернувся до усіх співорганізаторів та учасників конференції зі словами вдячності та передав привітання від усього колективу ХДАЕУ.

Серед особливих гостей Конференції, були присутні відомі управлінці та практики: Директор Департаменту АПР Львівської ОВА Тетяна Гетьман, міський голова Радехова Степан Коханчук, віце-президент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд, Директор ННЦ «Інститут аграрної економіки» академік Юрій Лупенко, керівник відділу маркетингу ОРСП «Шувар» Тетяна Попович.

Дякуємо усім організаторам та учасникам за проведену конференцію та з нові думки, пропозиції до співпраці, обмін напрацюваннями – це важливо для розвитку наукової діяльності в Україні.

Автори: викладачі кафедри землеробства.