ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки V-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції «Наукові читання імені В.М. Виноградова»

25-26 травня відбулась V-а Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукові читання імені В.М. Виноградова», присвяченої 10-річчю заснування кафедри лісового та садово-паркового господарства Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Метою проведення конференції було розглянути сучасний стан та основні проблеми лісового та садово-паркового господарства та біоресурсів України, огляд актуальних питань, пов’язаних з поствоєнною відбудовою лісової галузі, галузі зеленого господарства.

Захід зібрав провідних науковців, практиків, викладачів та здобувачів університетів з усіх куточків України (Український науково-дослідний інститут лісового господарства і агролісомеліорації імені Г. М. Висоцького, Біосферний заповідник «Асканія-Нова» імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Хортицька національна академія, Дніпровський державний аграрно-економічний університет, Полтавське відділення Академії наук технологічної кібернетики України, Державний біотехнологічний університет, Житомирський агротехнічний фаховий коледж, Малинський фаховий коледж, ДП «Клавдієвська лісова науково-дослідна станція», ДП «Вінницька лісова науково-дослідна станція», ДП «Харківська лісова науково-дослідна станція», ДП «Новгород-Сіверська лісова науково-дослідна станція», Херсонський державний аграрно-економічний університет, Волинський національний університет імені Лесі Українки, Регіональний ландшафтний парк «Тилігульський»). Загалом було подано близько 200 заявок на участь у конференції.

Організатори конференції висловлюють щиру вдячність колегам за активну участь у заході, за нові ідеї та підходи у лісовому та садово-парковому господарстві, за пропозиції щодо поствоєнної відбудови Херсонщини та України. Бажаємо всім наснаги та мирного неба!